Om mig

 
Jeg er pædagogisk psykolog (cand.pæd.pæd.psyk) og lærer med bl.a. idræt som linjefag. Jeg har igennem en lang årrække arbejdet med den motiverende samtale.

Jeg har været ansat i Københavns Kommune som hhv. idrætskoordinator og sundhedskonsulent. Jeg har arbejdet med at finde frem til den indre motivationsfaktor hos borgere, som ikke selv har kunnet knække koden i forhold til deres psykiske og fysiske sundhed. Som sundhedskonsulent har jeg trænet og haft individuelle samtaler med borgere, som har haft svært ved at finde motivationen til at ændre livsstilsvaner.

Min psykologfaglige tilgang gør, at jeg kan arbejde med de psykiske aspekter af en livsstilsændring, der for mange er den største barriere. Min idrætsfaglige erfaring gør mig i stand til at lægge effektfulde træningsprogrammer.

Jeg har selv dyrket mange former for motion og har i mere end 20 år dyrket motionsløb. Jeg interesserer mig for kost og den indvirkning kosten har på vores liv, ligesom jeg er optaget af vores psykiske og mentale sundhed, og hvordan alle de forhold spiller ind på hinanden.


FAKTABOKS:

Mette Axelsen, 45 år
Pædagogisk psykolog (cand.pæd.pæd.psyk),
Lærer med linjefag i idræt
Løbecoach
Svømmeinstruktør
Badmintoninstruktør